Ekorak Oy

Rakennutat sitten uutta tai remontoit vanhaa, voit luottaa ammattitaitoomme. Aikataulut pitävät, projektinjohdon kanssa on helppo kommunikoida ja kustannukset arvioidaan etukäteen. Annamme työllemme laatutakuun ja voit olla varma, että Ekorak Oy toteuttaa projektisi kuten on sovittu.

Hyvä suunnittelu on säästöä

Vanha sanonta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty pitää paikkansa. Suunnitteluun käytetty euro poikii moninkertaisen säästön valmiin urakan loppuhinnassa. Kun käytät ammattilaista kustannusarvion tekemiseen, vältyt ikäviltä yllätyksiltä, sillä tarkan kustannusarvion tekemiseen ei ole oikotietä.

Omakotirakentajan vinkkilista

Vuodenaika, tontin maaperä, asiakirja- ja lupa-asiat tulee huomioida jo ennen rakentamisen aloittamista. Piirustusten, materiaali- ja määräluetteloiden tekeminen sekä luotettava Ekorak-arvio työn hinnasta ovat vahva perusta onnistuneelle oman kodin rakentamiselle.
Ekorak säilyttää tiedot tekemistään projekteista. Kun tulee aika lisärakentamiselle esimerkiksi autotallin muodossa tai keittiöremontille, on mukavaa kun voi käyttää rakentajaa, joka pääsee heti juonesta kiinni. Se on säästöä laajennushankkeen suunnitteluun menevästä ajasta ja rahasta.

Rakennusterveisin Jarno Kylä-Kaila 

Ota yhtyettä!