Ekorak Oy rakentaa ja remontoi Turun seudulla

Rakennutat sitten uutta tai remontoit vanhaa, voit luottaa ammattitaitoomme. Aikataulut pitävät, urakoitsijan kanssa on helppo kommunikoida ja kustannukset arvioidaan etukäteen. Annamme työllemme laatutakuun ja voit olla varma, että Ekorak Oy toteuttaa projektisi kuten on sovittu.

Hyvä suunnittelu on säästöä

Vanha sanonta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty pitää paikkansa. Suunnitteluun käytetty euro poikii moninkertaisen säästön valmiin urakan loppuhinnassa. Kun käytät ammattilaista kustannusarvion tekemiseen, vältyt ikäviltä yllätyksiltä, sillä tarkan kustannusarvion tekemiseen ei ole oikotietä.

Omakotirakentajan vinkkilista

Vuodenaika, tontin maaperä, asiakirja- ja lupa-asiat tulee huomioida jo ennen rakentamisen aloittamista. Piirustusten, materiaali- ja määräluetteloiden tekeminen sekä luotettava Ekorak-arvio työn hinnasta ovat vahva perusta onnistuneelle oman kodin rakentamiselle.
Ekorak säilyttää tiedot tekemistään projekteista. Kun tulee aika lisärakentamiselle esimerkiksi autotallin muodossa tai keittiöremontille, on mukavaa kun voi käyttää rakentajaa, joka pääsee heti juonesta kiinni. Se on säästöä laajennushankkeen suunnitteluun menevästä ajasta ja rahasta.

Hirrestä syntyvät niin talot kuin pienetkin rakenteet

Hirsi on suosittu lomarakennusten materiaali. Rakennustutkimus Oy:n vuonna 2011 tekemän tutkimuksen mukaan noin 70% kesä- ja loma-asunnoista rakennetaan hirrestä.
Puu on kuitenkin herkkä materiaali ja sen varastoinnissa ja käsittelyssä Ekorakin kokemus on valttia. Oikean hirsityypin valinta kohteen mukaan, rakenteiden luonnollisen painumisen ennakointi suunnittelussa ja kosteiden tilojen huolellinen rakentaminen ovat vain muutamia hirsirakentamisessa huomioitavia asioita.
Päärakennuksen lisäksi teemme hirrestä niin aitat, varastot kuin grillikatoksetkin.

Ekorak palvelee myös alihankintatöissä

Yksityisen asiakkaan on hyvä tietää, että ammattitaitoomme luottavat myös suuret rakennusliikkeet, joista mainittakoon Hartela, Lemminkäinen ja Aspro. Alihankintaprojektit takaavat, että Ekorakin työntekijät hallitsevat alan viimeisimmät rakennustekniikat, sekä tuntevat materiaalien kilpailukykyisen kustannustason.

Haluathan että rakennusprojektisi onnistuu, aikataulu ja kustannusarvio pitävät ja henkilökemia urakoitsijan kanssa toimii? Ota silloin yhteyttä meihin, Ekorak on uudisrakentamisen erikoisosaaja, joka myös saneeraa vanhasta uutta ilman huolen häivää.

Rakennusterveisin Jarno Kylä-Kaila
toimitusjohtaja ja rakennusmies

Ota yhtyettä - ammattitaitoinen rakentaja palvelee!