Omakotirakentaminen - Turku ja Turun seutu

Omakotitalo sinun toiveidesi mukaan

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tarvitseeko talopakettisi pystyttäjää? Ekorak rientää apuun, kun uudisrakentaminen on ajankohtaista.

Talorakentaminen kokonais- tai osapalveluna

Me haluamme rakentaa kodistasi paikan, jossa jokainen asukas viihtyy ja toimii helposti. Pyydä meidät omakotiurakkaasi mukaan jo varhaisessa vaiheessa. Voimme tehdä rakennesuunnitelman ja toimia vastaavan työnjohdon tehtävissä. Autamme materiaalien valinnoissa ja toteutamme koko työn tai vain tarvitsemasi osan talourakasta - sinun valintasi mukaan.

Huolehdimme kotisi valmistumisesta asumiskuntoon aina kaivuutöistä, perustuksista sekä rungon pystyksestä lähtien talon ulkoverhoiluun ja sisätöihin saakka. Myös LVI-työt hoituvat luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta.
Oli omakotirakentamisen tarpeesi mikä tahansa, meiltä saat kauniita lopputuloksia, jotka miellyttävät silmää ja kestävät käyttöä vuodesta toiseen.

Kokeile Talopeliä ->

TaloPeli soveltuu työkaluksi hankkeen alkuvaiheessa. Tuloksena saadaan tietoa rakentamispäätökselle, jatkosuunnittelua ohjaava määrämuotoinen ja systemaattinen kuvaus talosta sekä raami kustannuksille. Rekisteröityneenä käyttäjän voit tulostaa TaloPelin kustannuslaskelmat, joista Ekorakin ammattilaisten on helppo hahmottaa hankkeesi kokonaiskuva.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!