Keittiöremontti | Turku | Varsinais-Suomi

Keittiöremontti luo uutta tunnelmaa kodin sydämeen

Muistuttaako keittiösi menneistä muotivirtauksista? Keittiöremontin avulla uudistat paitsi keittiösi ilmeen, myös koko kotisi tunnelman! Ekorak Oy tekee toiveidesi keittiöremontin niin Turun seudulla kuin koko Varsinais-Suomen alueella. 

Keittiöremontti kaunistaa kotisi

Keittiö on monen kodin tärkein huone, jonne perheenjäsenet, ystävät ja sukulaiset kokoontuvat nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta. Keittiön työtasot, kaapit ja kodinkoneet ovat kuitenkin kulutustavaraa – ruoanlaitto, vuodet ja keittiön käyttäjät jättävät oman jälkensä keittiön pintoihin. Keittiökalusteiden kehittyessä ja ruoanlaiton muuttuessa keittiön tulisi myös vastata uusiin vaatimuksiin.

Keittiöremontti on oiva tapa uudistaa keittiön ilme, parantaa sen toimivuutta sekä luoda entistä toimivampia tilaratkaisuja. Ammattilaisen tekemällä keittiöremontilla voidaan tuoda lisätilaa pieneenkin keittiöön, tehdä ruonlaitosta entistä helpompaa ja turvallisempaa sekä luoda keittiöön uusi, tämän päivän tyyli ja tunnelma.

Ekorak Oy:n avulla saat kokonaisvaltaisen keittiöremontin, johon kuuluvat niin lattia-asennukset sekä kaapistojen ja kiintokalusteiden uusimiset että tarvittavat LVI- ja sähkötyöt. Ota yhteyttä, niin autamme sinua toteuttamaan keittiöunelmasi!

Muista myös kotitalousvähennys »

Keittiöremontit taitaa Ekorak Oy – ota yhteyttä!