Sauna- ja kylpyhuoneremontti | Turku | Varsinais-Suomi

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti nostavat kotisi arvoa

Kertovatko kylpyhuoneesi pinnat kuluneista vuosista? Onko saunasi muuttunut varastotilaksi? Ekorak Oy:n kylpyhuoneremontti ja saunaremontti palauttavat kauneuden ja toimivuuden kaikenlaisiin pesu- ja saunatiloihin! Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita Turun seudulla. 

Tyylikästä ja toimivaa kylpyhuoneremontin avulla

Kylpyhuone on olennainen osa jokapäiväistä arkea – mikset siis tekisi arjestasi sujuvampaa, helpompaa ja kauniimpaa? Kuuntelemme tarkkaan toiveitasi ja toteutamme kylpyhuoneremontit perusteellisesti vedeneristystöistä ja laatoituksista aina vesikalusteiden asennukseen asti, tarvittaessa osaavien LVI- ja sähköalan yhteistyökumppaniemme avulla. Saat siis koko kylpyhuoneremontin avaimet käteen -palveluna!

Saunaremontti tuo pehmeää tunnelmaa

Sauna on rentouttava, tunnelmallinen ja puhdistava tila, jollaisessa moni suomalainen viihtyy useammankin kerran viikossa. Ekorak Oy:n saunaremontit tähtäävät onnistuneeseen kokonaisuuteen, juuri käyttäjänsä näköiseen saunatilaan, jossa sekä keho että mieli lepäävät.

rakennusliike turku, remontti turku

Teetä kylpyhuoneremontti ja saunaremontti kotitalousvähennyksen avulla! Tutustu kotitalousvähennykseen osoitteessa www.vero.fi »

Anna ammattilaisten huolehtia kylpyhuoneestasi ja saunastasi – ota yhteyttä!